Jun 16

I’m not a perfect person There’s many things I wish I didn’t do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know

I’ve found out a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you

I’m sorry that I hurt you It’s something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears Thats why i need you to hear

I’ve found out a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is You

and the reason is You [x3]

I’m not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know

I’ve found out a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you

I’ve found a reason to show A side of me you didn’t know A reason for all that I do And the reason is you

In to je vse kar moraš vedeti.

Čeprav znam tako lepo opisati vse občutke, ki me grejejo ob uživanju s tabo, znam povedati in napisati kaj čutim do tebe… Nikol se ne bom znala opravičiti. Tako opravičiti kot si zaslužiš.

Oprosti… za vse. Za stvari, ki jih delam narobe, pa se včasih sploh ne zavedam, da so napačne. Za neizrečene besede, za tiste, ki ne bi smele biti izrečene. Za dejanja, ki bolijo.

Prosim… naredi ta dan lep, tako kot znaš. Kot je bila sobota prelepa, nedelja magična. Prosim. Samo to.

i-sorry.jpg

Ker vedno.. vedno moiraš biti tu. Ker ne znam več biti sama s sabo, ker sem premagala veliko svojih strahov, ker sem postala oseba, ki si nekaj upa. Ker sem še vedno deklica, ki prosi, največkrat samo z očmi.

In je smešno, ko se kregama. Ne smešno za naju, ker boli… ampak smešno je zakaj. Ker se kregama zaradi stvari, ki jih potem takoj pozabiva… Ne vedno, ampak velikokrat. In je smešno, ko le sediš in si tiho… jaz pa kričim nate s svojim dekliškim glasom, napol prelomljenim zaradi joka in si želim, da bi le dvignil glavo, me objel in rekel naj neham. Samo to.

Verjamem, da pridejo lepši časi. Ki so se že začeli, le postati morajo trdni. Trdni kot stebri, kot neizrečene besede, ki mi skačejo v glavi. Kot misli, ki delajo prevale v tvoji glavi. Ko bo to obdobje postalo tako trdno, kot sva midva. Skupaj.

Ljubim te.

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “‘Cause my world revolves around you…”

  1. Maša Maša Pravi:

    Uh. Midva mava iste probleme. No, podobne. Iz obeh strani. Zato vem kak ti je. Ker ko jaz nekaj nardim narobe, se tud ne znam opravičit. Zlo težko mi je povedat.

    Ampak se bo vse uredilo. Še vedno se je :)

  2. veroni veroni Pravi:

    Verjamem. Bo, ja. More bit :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !