Maj 23

It was one nice trip! :cool:

Ja, Solnograd se tako lepo sliši, sploh ko pomislim na včeraj. Na vse prelepe trenutke, razglede, dotike, misli, na vso veselje, vse smeh in tudi tiste solzice v očeh. Vse je bilo popolno, razen nekaj mojih presneto nepotrebnih izpadov.

Solnograd.. samo še grad bi zamenjala z mestom, a bi bilo popolno ime. Vendar se Solnomesto ne sliši tako, hmmm, mogočno? Mesto soli… upam, da je to njihov slogan :D   . Sama bi ga z veseljem nadela temu prelepemu košču Avstrije.  Solnograd, solnograški… ah, prefektno.

Predlani Dunaj, lani München, včeraj Salzburg.. kaj bi si še naj želela? Pa si. Lubenico, tisto s tržnice… tisto s tržnice v Izoli :mrgreen: Zahtevna, pač.In tako čisto mimogrede, zakaj se mi vedno zdi, da bi se morala lubenica pisati z j? Smotka sem, lubenica se tako lepo sliši. :D   Ljubenica? :bruh:

Če je bilo lani lepo, je bilo letos super fino fajn. Pogled na mesto s samostana, rudnik soli z najboljšim vodičem ever, najboljšimi drčami in najboljšo ladjo, stojnice, vodne igre.. Vse!

Na stojnicah smo se toliko presmejali ob vseh majicah, ki si jih izmislijo Avstrijci. Sploh tista, da ni kengurujev v Avstriji je originalna.Tudi majica z gorami namesto adidas znaka je super. Vse smešno, ja :D .

Mozartove hiše res nimam v dobrem spominu. Pa ne zaradi tega kakšna je, ampak zaradi stvari, ki so se mi dogajale notri. To je bil eden mojih nepotrebnih izpadov.

Med sprehajanjem po solnograških ulicah nas je prestrašilo gremenje in črni oblaki, ki so se pojavili nad mestom. Kmalu so začele padati debele kaplje, ki so kmalu ponehale, zato smo se odločili, da stečemo do avtobusa. Wrong! :D Začela je padati toča… ni bilo prijetno, pa vendar. Saj je hitro minilo.

Cela ekskurzija je bila prelepa, vse mi je bilo všeč, sploh tisti trenutki na samem. Sama s sabo in Nejcom. In smešno je, ko imam slovenistične prebliske. Ko sem na vrhu samostana ugotovila, da neka beseda sploh ni slovenska. Ko že nekaj časa razmišljam o sklanjanju imena Nejc. Nejčev? Z Nejcem, Nejcom? Hm.. zanimivo.

Hvala ti… za prelepe trenutke, za vse. <3 :***image.php?item_id=1390231524&size=3&main=1

Ker že ravno pišem in se to ne dogaja pogosto.. :oops: Koliko sem stara? 15. Kako se obnašam? Letom primerno, velikokrat otročje, nikol odraslo. In mrazi me, ko berem bloge/forume/gledam netloge/facebooke/kajvemkajše in s težavo preberm in pogledam vse tekste in vse slike. Eiii, kko si. Ist te fuŁ missam, p tii? Aia, seii pridm tkoiii, mwaaa voliiim te. aiiiid<333 Aia, puuuzdrav miii Moio SeeKiiico. Voliiiim vaju punooo. F.s.m.ta. (Ne trudite se brati.) Ne, nooo, oči mi krvavijo. In nage slikice ali pa tiste skoraj nage me prislijo da zardim. Jaz.. pa sploh nisem tista, ki bi me moralo biti sram. Sem najstinca, mnogokrat pišem ne slovnično, po domače, tudi vseh pravil še niti približno ne poznam, rada pišem angleško, tudi govorim, imam izpade, ko se afnam z različnimi ombji, wtfji, whatever, vsemi angleškimi besedami. Ampak. Tega ne počnem velikokrat, ne pišem takin znam uporabljati j. Pa če je rumena moja daaaleč najljubša barva, ne bi mučila oči tistih, ki si mogoče želijo prebrati moje genialne domislice. Uporabljam xD-je, ^^, nikoli pa ne pišem v emo pisavi (in, brez napadanja. Emoti me ne motijo…pač, če želijo, naj.) in vseh jezikih, ki jih “tako obvladam”.

Najstniki.. :roll: :D Rajši bi bila še vedno otroček, na peskovniku z lopatko v roki.  Ahh, važno, da je poletje tukaj. Moja koža je tako vesela, da ne govorim o vseh drugih znakih. Ne čakam na maj. Čakam poletje, tudi če je meseca januarja.

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Salzburg? Solnograd!”

 1. andraz182 andraz182 Pravi:

  Haha, vidim da ti je lepo :)

 2. veroni veroni Pravi:

  sploh, ko ugotovim, da sm v naslovu napisala salzbrug :lol: ne, v resnici uživam :D

 3. Maša Maša Pravi:

  Take vrste pisanja ipd grejo tud men zlo na živce. Ampak se bo treba sprijaznit. Jaz sem že davno zgubla vero v človeštvo takda :D

  In čutim te glede tistih lepih momentov :$

 4. veroni veroni Pravi:

  dj no, tkooo hudo pa spet ni :D

  vem, tko k js tebe k berem tvoje poste.. in zardevam zraun :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !