Mar 14

Was today :mrgreen: .

Pa ja, berma in valeta se bližata, soooo. Neki moram obleč, naga pač ne morem špancirat pred škofom in sošolci. Čeprav me je po današnjem dnevu prijelo, da bi. :D

Se zmenimo pred enim tednom, tako da smo danes pač šli. Na splošno obočujem oblačila, čevlje še bolj :D . Ampaaak, po petdesetih milijonih slečenih in oblečenih oblekc, hlač, majic, petk, vseeega, sem sita. Dost mam. Zara, Oasis ( or something, H&M… Vse, kar najdeč v City centru v Celju.

Kljub temu, da sem skoraj dehidrirala, in da sem, zaradi utrujenosti, pozneje sedela na tleh kar sredi Interšpara, sem vsaj dobila kostim za bermo. Lepi. Zelo, v bistvu. In če Zara ne bi imela tko debilske spletne strani, kjer slovenski jezik spljoh ni možen, bi celo prilepila slikco. Pač hlače na korenček, barve hmm neke svetle- šampanjec ( ja, hm, ja :D ), zraven majica s kratkimi rokavi… in bele petke. Čist kjut. Zadovoljna.

Vsaj ena skrb manj, god work.

Potem pa valeta… Vem, da kompliciram. Vem, da bo itak samo za en večer. Veeem. Ampak če se ne bom počutila  njej popolno, je nočem. Pa raje oblečem kavbojke, all starke in majico. Resno.

Oblekla sem milijon, dva, tri, pet milijonov oblekic in od tega mi je bila Ena, ena samcata pogojno všeč. Pogojno!Spet Zarina, tako da tudi te ni mogoče videti. Tepci, kaj naj rečem.

Verjetno jo bomo dali šivat. Ampak če kdo pozna trgovino z elegantinimi, kratkimi, svetlih barv, orpijetimi in tistimi malo oz. malo bolj neoprijetimi, se prosim naj oglasi. Prosiiiim, prosim. Iščem nekaj lepega, modre/roza/svetle/če ne drugače črne barve, S oz. 36… Prosim :D . Ah, ja.

halp_jpg.jpg

Sem na dieti, zato, da mi bo sploh še kaj prav. Že tak al tak sm mela danes probleme z oblekami, ki so mi šle čez pljuča. Resno. Če mi je nekaj prav, pa me stiska, da ne morem dihati, nisem ja kriva. Pač se naj ozirajo na to, da nismo vse babe ploh1 . Ja? :D

Aha, aha, even lolcats likes bobbies. :lol:


---------------------------
 1. hm.. ne vem kok se to reče po slovensko. Pač da so ravne kot deska :D []
 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Shopping day.”

 1. lucija Pravi:

  uh ja, mene bo tudi počasi moralo začet skrbet kaj bom oblekla za valeto. :D v mislih mam hlače in čez kako simpl oblekico/tuniko, pač nekaj preprostega in nekaj, v čemer se bom fajn počutla. :D

 2. čebelca čebelca Pravi:

  ne moreš nosit hlač na valeti. pika :razz:

 3. lucija Pravi:

  ja pa pri nas ni to taaak neki maturantski. mi ne plešemo na valeti pa nič. vse je sproščeno, pač kulturni in zabavni program, pa pol party na koncu. samih oblek ne morem nosit, mislim neprijetno se počutim v njih. :D

 4. čebelca čebelca Pravi:

  pa vseeno. se počutiš udobno al pa ne… kiklca more bit! :D

 5. jaz Pravi:

  js bi tui mela hlače za valeto… pa so mi rekli da bi blo hudo če bi imela hlače na korenčka,, smo niso tko bl kot kavbojke??

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !