Feb 14

In če je danes takšen dan, da se spodobi, bom. Pa ne zato, ker se spodobi, ampak zato, ker želim. Želim ti napisati vse, kar si včasih ne upam povedati. Vse, kar čutim. Vse, kar moraš vedeti. Ker si tisto, kar mi daje voljo do življenja.

In naj se oglasi samo en zakompleksan človek, ki misli, da ima vso pamet sveta v svoji glavi. Ki mi bo pridigal, da prava ljubezen pri štirinajstih ni mogoča. Le zakaj? Mogoče zato, ker pri svojih nivažnokolikokih letih še vedno ni našel svoje? Preberi in zapri, če ti kaj ne paše. In samo ne prepričujte me, da se motim. Ker bom še vedno mislila nanj, ker me bo še vedno objel, se mi nasmehnil, mi dal lupčka, pa če se postavite na treplanice, ker to pri mojih štirinajstih in pri njegovih petnajstih pač ni mogoče. Raje pusti in objemi svojo ženo/punco/partnerico/ljubico/moža/fanta/partnerja in ljubi, ter pusti ljubiti.

Torej lupček, mož moj, danes bom nakladala tebi. Ker želim in ker moram. Zato, ker si včasih ne upam povedati, da te imam rada. Da te ljubim. Ne upam, ker se bojim, da bo slišati smešno, da ne bom znala povedati prav. Ker se bojim… In zato tako rada pišem. Pišem o tebi, o tem koliko mi pomeniš, o vsem.

Poznam te več kot osem let, v bistvu te poznam od rojstva. No ja, vsaj tako so rekli. Od kdaj pa te poznam, poznam? Eno leto in pol? Približno. In v tem času sem te spoznala, odkrila vse o tebi. Vem več stvari o tebi, kot jih vem o sebi. In to mi je tako všeč. Da včasih vem, celo kaj boš rekel, vem, kaj boš storil. Da ti berem misli, da rečeva isti stavek naenkrat. In ljubim, ko se nasmeješ, kadar rečem največjo neumnost na svetu. Ljubim, kadar me zjutraj objameš. Ljubim, ko si dobre volje. In ljubim tebe, bolj kot boš kadarkoli vedel. In oprosti za vse kar storim narobe. Oprosti, če jokam, kadar sem razočarana nad sabo in kadar sploh nočem nehati, čeprav me prepričuješ, da ni res. Včasih pač ne verjamem. In hvala. Za vse, kar storiš zame, za to, da mi stojiš ob strani, kadar ne vem kako.

Ljubim te, vedno te bom. :* :*

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Ker mene brez tebe ni.”

 1. skrivnostne Pravi:

  nevenka se s tabo ne bo strinjala :)

  očitno maš nekoga res zelo rada :)

 2. čebelca čebelca Pravi:

  aja, pač. :D

  mam ja, zeelo.

 3. andraz182 andraz182 Pravi:

  Lepo, lepo. Vidim, da si v sedmih nebesih :D

  Lepo, dokler traja … Samo – nobena (vsaj takšna) ljubezen ni večna. Tako mislim jaz. Če pa vama uspe pa vse lepo ;)

 4. čebelca čebelca Pravi:

  as fauš? :razz: nism v sedmih nebesih, to sm že dala čez… in najina je večna, tko da se motiš :D

 5. polonap Pravi:

  ooooh, strašno zaljubljeno in romantično zapisano. z veseljem prebrala.

 6. čebelca čebelca Pravi:

  heh, lepo, hvala :)

 7. LELI Pravi:

  ZAAAKONNN TO JE PA ZAME

 8. veroni veroni Pravi:

  vesela zate :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !