Jan 01

Wiii 2009! Sploh ne vem, a je bilo leto 2008 dobro ali slabo. Rekla bi da dobro, saj se mi je zgodilo toliko novih, prelepih stvari. Pa je minilo in spet je tukaj novo, ki ga je bilo treba pač primerno pozdraviti. Zato smo pri babiki1 včeraj, predvčerajšnjim in še nekaj dni nazaj pridno pekle in kuhale. Moje umetnije so lepe (khm) in dobre (khm khm). Recimo :oops: .

(sulice)

(kok sm bla pa js priiidna :razz: )

(smrekce )

(keksi)

Lepe an? :D

Včeraj sem morala že zjutraj v “pekarno”2. Dol sem ostala do 3 popoldne, potem pa sem stekla domov in tkkoj na msn, ker sem Nejca takrat že zlo pogrešala. Pač :oops: . Kmalu je šel… Po Jurča, prijatelja. Skupaj sta potem gledla film, al neki. Js pa pred televizijo in mi je blo grozn dolgčas, ker če ima naša tamala dajinca v rokah, potem ne bomo gledali nč pametnega… Ob osmih sta šla v Šmartno, jaz pa sem jokala… Veem, da sm smotka, sam učeri si nism mogla pomagat… Mislila sem, da bo to najslabše silvestrovo v mojem življenu… Saj sem bila vsako leto do zdaj doma, letos pa nism mogla biti… Večer sem potem prieživela zunaj, na dvorišču. Sama le kužika mi je delala družbo. Kužika je bila čisto zmešana, zaradi vseh raket.. Ob enajstih pa se je zgodil čudež, majkemi! :D Pripeljal se je star ate in rekel da grema. Js pa sam: kam?! :shock: . In rekel je v Šmartno! Wiiiiii :D . Skupi sma pol šla dol in tam je blo lih kakih 30 ljudi. Prej sm misnla, da je bol gužva… No potem je prišel še Nejc pa njegova mama pa ati pa Jurč. Kok sm bla vesela :D . Smo se zmenli da me zebe pol sta pa šla, Jurč, Nejc pa js smo pa šli iskat prjatle. Pol so spustli neki raket (iiii), pa čakal smo na novo leto. In tko naenkrat reče Šibanc… Srečnga pa zdrauga! Mi pa vsi sam, a že? Pol sm js pogruntala da ja, sm se vrgla Nejcu okol vrata :oops: , pol pol vsem zaželela pač tist, kar se zaželi :D . Pol smo se še mal objemal.. pa sm mogla pol počasi domov.. Sam to mi je blo najbolše silvestrovo do zdj. :D Čist sm bla vesela, pršla sm domov pa še neki smsov napisala, pol sm šla pa u postlo. Kake pou ure je trajal, da sm se pogrela.

Zjutri3 me pa smsi zbudijo. Trije od Nejca, ki jih nism bla vesela. Spet majo Lan party :( … Do sobote… Fak js te pa že zdej pogrešam, tolk da ti jasno ni :( <3. Sam, sj bo.. More bit. Do pondelka počakam pa se ti bom lahk spet obesla okrog vrata. :D . Mogoče že jut, čeprav vrjetn ne. Upam pa zlo. Ljubim te pa hvala, da si me prenašaš :lol: . Zdej sma že eno leto skupi pa se mi zdi da je vedn lepš. Mam pač srečo, an? :D

O šoli ne bi, želim pa vsem vam srečnega, zdrauga, veselga, debelga (denarnica je mišljena tuki), suhga (tuki postava) pa da se vam uresniči vse, da dosežete vse, kar si želite!

Blog je pa zdej otročji, ker je v meni otrok, ki ne bo nikol umrl. Nikoli. Sploh pa je takšne barve zato, ker pogrešam pomlad. Rada imam sneg, vendar mi je pomlad stokrat ljubša… :D .

Tebi pa še enkrat hvala, za vse. Sploh pa zato ker si. Ljubim te. Heart.jpg


---------------------------
 1. or stari mami, whatever. []
 2. k babiki []
 3. khm, zjutri… []
 • Share/Bookmark
 

7 odgovorov na “Moje umetnije, novo leto in ti.”

 1. Lucija Pravi:

  Keksi zgledajo super! :D

 2. andraz182 andraz182 Pravi:

  UU, čist lušno. Js sm trenutno tut u sedmih nebesih :D

 3. čebelca čebelca Pravi:

  Lucija hvaaala :oops: sm se spomnla zdej da te še kr niam u blogoroli. kmal!

  Andraž hhe :razz: aja opala? :D

 4. Maša Maša Pravi:

  Se strinjam z Lucijo. :D

  In tud men je blo to novo leto najlepše do zdaj, tud zato ker sem bla s svojim fantom. Nekateri imamo res srečo. :)

 5. tamika tamika Pravi:

  Oja…keksi res zgledajo fantastično! Si mi dala idejo za drugo leto. Letos. Eh..kakorkoli..pač takrat, ko se bomo spet sukali po kuhinjah.

 6. čebelca čebelca Pravi:

  maša vrjamem a ni tko lepo k lahk najprej nejmu zaželiš srečnga pa zdrauga :D

  tamika js mam ful probleme s tem.. letos lani khm?! :oops:

 7. Tadej Tadej Pravi:

  lan party :D oh, imam dekle, ki je bila prej s takšnim fantom, zdej za lan party čut noče, če jo prpelaš tja, pa pomoje tak umre …

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !