Dec 25

Ne vem, s čim sem si zaslužila. V torek sem bila naročena k svoji ortodontinji. Že ob sedmih zjutraj sem sedela na njenem groznem stolu in upala na čim boljše novice. Najprej mi pregleda zobe. Zraven je ene trikrat rekla super, zato sem začela upati na najboljše. Pa ni šlo. Zamenjala mi je gumice zgoraj, potem pa se je pripravila na namestitev aparata še spodaj. Sploh ni preveč bolelo, me pa zato zdaj.  Zdej pa, če kdo rabi strelovod… Tukii sem js! Ohh, I just wanna cry now. Ko srečam ortodontinjo  naslednjič, ji bom “prijazno” povedala, da mi je uničlila praznike.

Včeraj smo imeli doma namreč takoo dobro večerjo, jaz sem pojedla pa cele tri grižljaje. Mah… Razen tega, da me grozno bolijo zobje, mi je aparat odrgnil še vso notranjo stran ustnice, tako da se počutim kot invalid.Najhuje je pa, da muk sploh še ni konec. Januarja me čaka vrtanje moje prelepe šestice in to pri zobozdravnici, ki ti luknjo zvrta v sredino glave! Oh, že zdaj me je strah. Potem pa še namestitev obročkov na šestice in spet en teden životarjenja ob vodi in jogurtih. Damn.

Enivej, to sploh ni glavno danes. Čeprav zgleda tisto zgoraj grozno depresivno, sem v bistvu zelo dobre volje. Saj je vendar božiiič. Meni najljubši praznik, od lani še 100x bolj :) . Kot sem že omenila, smo včeraj imeli zeloo dobro večerjo, ki sem jo po večini uživala le z očmi… Prej smo počistile še celo hišo, ki ni ravno mala, ampak dobro. Po večerji, smo se vsi usedli pred jelko in spet sem čutila tisti pravi božični duh, ki ga zadnjih nekaj let nisem. Čisto vsi smo bili nekako prifrknjeno nasmejani in veseli. Potem smo se hitro odpravili k maši v Gorenje. Oh ja, maša. Cerkev je res mala, tako da smo mi seveda stali. Dobro, pač. Sicer mi je bila wanna be polnočnica zelo všeč, ker je bilo vse spet nekako magično. Po dobri eni uri me je sicer že grozno bolel križ, se pač vidi, da nisem navajena stanja :D . In končno je tudi maša minila. Pokleknem, se obrnem in hočem ven iz cerkve. Pa mi ni uspelo, ker se stare micke starejše gospe tako guzijo ven. Ah dej, a morš bit lih eno sekundo po maši doma? Stare gospe imam zelo rada, res! Samo tole gužvanje pa potiskanje… :roll: Ker so pa tako majhne in krhke, se jih pa niti dotaknat ne upam… No, dost o njih. Sploh dost o maši :D .

Spat sem šla okrog 11. Zbudila sem se pa okrog 8. Hitro stekla gledat pod jelko, otrok js :D . Ress sem zelo vesela, da obstaja tako prijazen Božiček. Najbolj sem se razveselila pisma, v katerem je pisalo, da leče še dobim. Juhej, spet bom videla, brez teh očal :cool: .

Zdle gre pa še sneg in mislim, da je to eden najlepših božičev v mojem življenju. Samo še nekaj more minit pa bo res :D .

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Strelovod, božič in sneg.”

 1. pinkyy Pravi:

  Tte stare micke so ssumlive….pomojim jim za tole guzenje država drago plača x) :D

 2. andraz182 andraz182 Pravi:

  Hehe, lepoooo :D

  Teli prazniki letos so čist zakon, se strinjam :)

 3. spomincica spomincica Pravi:

  jz pa še zmer pravm, de me tele prazniki čist demoralizirajo. vse rože mi bojo crknle, tud kava nima več takega efekta, kot bi ga blo pričakovat, in po pravic povedan mi to obiskovanje, pa lupčkanje, pa piškotkanje mal preseda. jz sm strašn asocialno bitje. jz pa moj baileys, pa je dost. :mrgreen: sej ne. sam predolg tole traja. je pa božič lep. če si ga narediš takega. ja!

 4. čebelca čebelca Pravi:

  pinkyy mja sej ja :D andraž kaj je že lepo? :D spomincica… piškotkanje :lol: umiram :D

 5. kejt. Pravi:

  ahahahahah, strelovod :D (to sm pa že nekje slišala)

 6. čebelca čebelca Pravi:

  verjetno sam ne vem kje :D

  btw.. zdle sm še enkrat prebrala in ne vem več kaj more minit :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !