Dec 16

Mmmhm, sm še čist navdihnjena za pisanje :D . Baby, I was born to lose. Johnny Thunders. Prav všeč mi je ratala tale muska in se mi je tut skos podila po glavi med pisanjem. Drgač ap nism zadovoljna s tem, kar sm napisala. Sploh ne. Da ne bi o tem, da sm kake 3 krat enake stvari omenla, pa da sm napisala sam dve strani pa pol, pa da sm napisala 75549489 krat preveč vejic, sm še na prvi strani najprej napisala Jas, muzika in svet :oops: . Sm opazla pa popravla poznej :D .

Hja no, tko je. Še vedn me grozn živcira, kr še vedn 11! dni po tekmovanju ni uradnih rezultatov z državnega iz biologije. Tema mi je bla zlo vešč, dooost bol k lani. Letos netopriji, lani vodne rastilne… So mi bli zlo všeč, k sm pa vidla tekmovalno polo, sem hotla jokat. Bi mi skor ratalo, sam sm se k sreči zadržala. Pol so bli neuradni pa niti ni blo tko slabo, čerpav glede na to kar sm nardila, bo…. Sam to je spet druga zgodba.

Cele dneve pa sam šola, učenje. V petek je še tekmovanje iz zgodovine in po pravici povedano, se spoloh nočm potrudit. Napleon mi je tko tko zanimiv, Ilirske province sicer ja, sam so pa viri taki da…

Pa ne bi več o šoli, kr je mam že vrh glave. Včeri sm po približno dveh mescih zbrisala netlog in sm ponosna na sebe.

Drgač mam neki problemov tut tko na splošn, sam me rešuje moja pozitivnost1 . Res sm malkrat slabe vole, čeprav glede na to kar se mi dogaja, bi lahk bla. Pa nism, pridna js.

Baby, I was born to lose. Mogoč pa niti ne…

p21160j3076.jpg


---------------------------
  1. pa ne sam mene []
  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Cankarjevo…”

  1. risk risk Pravi:

    Ti pa sam tekmuješ:D Kej veš kdaj je vegovo? al pa stefanovo?

    jst sm biu tud na cankarjevem, pa sm sam eno stran napisu:( :P

  2. čebelca čebelca Pravi:

    itak da sam tekmujem men se gre za štipendijo :D niam pojma, kdaj je vegovo res ne :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !