Okt 04

Prejšnji teden sem morala malo pomagati doma, zato se morala najprej speči pico in speci torto. V bistvu “speci”, ker je bil biskvit že pečen oz. kupljen. Torej se mi to pač ni zdelo nekaj grozno težkega. Pico vzamem iz zamrzovalnika, ker je morala biti hitro konec in je bilo to pač edino, kar sem spomnila. Torej jo vzamem iz zamrzovalnika in dam v pečico. Vse lepo, grem gor pogledat kakšno je stanje na msnju. :D   Čez 10 minut grem nazaj dol, pogledat v pečico. Pica se lepo peče, vendar še ni pečena. Okej, si mislim, bom počakala še nekaj minut. Grem spet nazaj gor. Nato pa se začnem pogovarjat z mojim lupčekom in pozabim na čas :oops: . Čez približno pol ure se le spomnem na pico in stečem dol. Pica je bila… zažgana :D .

Najprej ne vem ali bi jokala ali bi se smejala. Na zadnje me premaga smeh. :D Mudi se mi, ker sestrici hitro prideta domov in bosta lačni. Zato v hladilniku hitro poiščem hrenovke in jih vržem v vodo. Tole mi bo pa ja uspelo, mi govori prijaznejši glasek v glavi. Spet stečem gor, da se dogovorimo, da se dobimo na igričšu. To mi vzame samo pet minut. Spet grem dol in voda še ni zavrela. Zato grem v kopalnico in začnem česati svoje lase. Temu potem sledijo še vse ostale priprave, zato speeet pozabim na hrano. Ko grem v kuhinjo, so hrenovke k sreči še užitne, čeprav razpokane.

Potem se na hitro lotim še torte. Končno mi nekaj uspe tako kot mora. Torta je izgledala vsja približno spodobno, dobra je bila pa kot iz slaščičarne :D .

Torej, sem dobra kuharica ali vseeno ne? :D Sama sem zato, da torta odtehta majhni nesreči :D .

 • Share/Bookmark
 

11 odgovorov na “Good or not?”

 1. Nejc Pravi:

  Seveda da si. Samo tokrat se ti je malo ponesrečilo, kar pa ne pomeni, da se ti bo naslednjič tudi. Naslednjič lahko prav zaradi tega nastane nekaj super…na napakah se učimo. Ne izgubi volje zaradi tega! Lp

 2. bobi Pravi:

  No, zdej sm pa lačn ratov :smile:

  Sej veš drugač kaj pravjo za zažgano hrano – tist ki jo je, se ne boji ničesar! :smile:

 3. pinkyy Pravi:

  Skoda da ni odtal nč torte :D

 4. čebelca čebelca Pravi:

  bobi a se ti pice lušta) :razz: pinkyy a-a je bla prevč dobra :D

 5. čebelca čebelca Pravi:

  Nejc hvaaalaa :D

 6. xy Pravi:

  TE PICE VAŠE ŠE MOJA MUCA LIZA NEBI JEDLA

 7. čebelca čebelca Pravi:

  :lol: vrjamem

 8. andraz182 andraz182 Pravi:

  Pica je bl švoh, ampak torta pa zgleda odlično ;)

 9. čebelca čebelca Pravi:

  okej zgleda lih ne sam bla je pa sigurn :D

 10. risk risk Pravi:

  Moj fotr itak hrenouke tok cajta kuha, da počjo, to je pač njegov dokaz da so kuhane:P torta pa… njami:)

 11. čebelca čebelca Pravi:

  :lol: ja no pol so ttle tut zlo kuhane :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !