Jun 05

Pa jao no. Kdo si je izmislil dež, luže, deževnike in mokre stvari? Bog? Ali kdo? Ahh presneto. Pa še prav nič zabaven dan ni danes. Prebita ustnica, glasbena šola, ki me čaka zdajle in potem še dež. Ma saj ne vem, kaj je zdaj. Pomlad ali jesen? Pa še nič se mi ne da danes. :???: Kdorkoli, kakeršno koli rešitev za že zapravljen dan?

 • Share/Bookmark
 

7 odgovorov na “Ah presnet dež”

 1. Andrej Andrej Pravi:

  Jp, poznam te depresivne trenutke … najbolš si je po takm dnevu skuhat en čaj jagoda&vanilija, si dt not cedevito pa med in se usest ob okn in mal razmišlat, kako si lah splaneraš nasledn dan, zravn pa se še zabavaš ob pogledu na cesto, kjer usi premočeni tečejo proti najbižji suhi točki. Ti pa lepo uživaš ob čaju in ti je fajn. Pol lah še koga pokliš, ker je itak logično d se v takm vremenu nubenmu nč ne da. In nazadnje, ko do konca spijš čaj, se usedš za tipkovnco in napišš eno pozitivno objavo za bolg.

 2. čebelca čebelca Pravi:

  dobra rešitev :D če bi živela v mestu da bi lahka gledla premočene ljudi… pa sj tko pa lahk gledam premočene mačke :D pa sj dans je že sobota vreme je še vedn čudno sam je pa fajni dan hhe :D

 3. Tadej Tadej Pravi:

  zdj zgleda se je britansko vreme k nam preselilo :???: damn :(

 4. čebelca Pravi:

  ma ja lih tko zgleda al pa ko da žvimo tm u pragozdu :???: aja pa tisti k še ne veste, zdj neki časa (uff po moje zlo doug) ne bo nč novih objav crknu mi je računalnk :???:

 5. Tadej Tadej Pravi:

  deeej no :) nabavi novga :)

 6. Tadej Tadej Pravi:

  čebelcaaaa, we miss you !! nabralo se je objav in muzke :P

 7. čebelca čebelca Pravi:

  ewoooooooooo me :D muzka!! takoj :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !