Feb 07

Danes sem se odločila napisati post o ostalih blogih, ki jih prebiram sama. Na začetku sem najprej vedno kliknila na Ireno sireno. Njen blog govori o modi, znanih, hrani (zaradi nje sem pojedla dva krofa več :smile: ), tedenski diareji (kategorija)… Njen blog je zelo obiskan in Irena spada med fenomene siolovega (če ne kar slovenskega) blogosa. http://irena.blog.siol.net/ Naslednja blogerka je pikicavelika. Njen blog je tako lepe rumene barve :lol: . No ja, seveda ima tudi zelo zanimive poste. Najbolj všeč mi je bil tisti o njenih samopoškodbah, kajti tudi jaz sem podoben “štor”  (http://pikicavelika.blog.siol.net/2008/02/03/moje-samoposkodbe/ ). Ti dve blogerki moram omeniti, zdaj pa naj omenim še nekatere  blogerje. Najprej Pi.Romana. Njegov blog sestavljajo napotki blogerjem. Tudi jaz sem tam našla že veliko kater napotek (hvala Pi.Roman). http://piroman.blog.siol.net/ Naslednji bloger je Kašpar. Tudi njegov blog je zelo smešen. Tam npr. izveš kako iz elastike in kulija narediti lok,  lahko ugibamo blogerje… http://kaspar.blog.siol.net/  Omeniti pa moram še bubo švabe. Njegove zgodbice rulz! Čeprav so malo premalo strašne (sem že napisala prošnjo za grozljivejšo :lol: ) http://bubasvabe.blog.siol.net/ To so tisti, ki jih res prečekiram vsak dan, seveda pa jih pogledam še veliko več. Mogoče kdaj predstavim še katerega. Saj veste, reklama ne škodi :cool: !

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Ostali blogi”

 1. pikicavelika pikicavelika Pravi:

  Hvala za reklamo! :lol:

 2. beebzzzz beebzzzz Pravi:

  Js sm dobra dušica :cool:

 3. buba švabe buba švabe Pravi:

  Se pridrižujem zahvalam za reklamo. :)

  Zgodbica? Mogoče bo pa kakšno nadaljevanje tudi bolj grozljivo. Kdo ve… ;)

  Me pa res zanima, kdo je odgovoren za tako lepe rumene barve na blogu od pikice. :smajli-ki-fučka-in-nedolžno-gleda-nekam-proti-severovzhodu:

 4. beebzzzz beebzzzz Pravi:

  ugibam… ti?

 5. Pi.Roman Pi.Roman Pravi:

  Ni za kaj ;) Pa tudi tebi (kot bi napisala Irena): Tenkjuverimač!

  P.S.: Sicer pa ne vem, če me res bereš vsak dan. Izgleda, da si spregledala post Kako pravilno nastaviti Snap Preview. ;)

 6. beebzzzz beebzzzz Pravi:

  Pi. Roman@ začetnica sem odpusti mi :oops:

 7. andraz182 andraz182 Pravi:

  Jaz pa kar brez reklame … Že prou :P

 8. čebelca čebelca Pravi:

  alo zdj pride nov tak zapis pa dobiš tut ti to reklamo :razz:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !